Ráda bych měla 3 kila rybízu.
Upekla bych buchtu a uvařila marmeládu a sirup.
Jenže maje na paměti slova mojí babičky o tom, že nic nemá přijít nazmar,
mám ke zpracování rovnou 15 kilo.
Tak v tom vedru vařím sirupy, marmelády a falešné brusinky.
Lahve chladím naležato, aby chytlo víčko a když mi jedno odskočí a horký sirup se rozlije
po celé kuchyni, chce se mi brečet.
Končím pozdě v noci a přichází ta nejlepší část:
Jsem schopná konzervovat takřka cokoli, ale přijde mi, že právě s rybízem je nejvíc práce.
♥♥♥
Pro letošek splněno.
Příště to dopadne stejně, tak jako ta léta předtím a potom.
Moje roky v kruhu...
Máš to dokonalé včetně těch etiket, nápisů...klobouk dolů...
OdpovědětVymazatDěkuju! Baví mě to moc♥
Vymazat